IMG_2727IMG_7234IMG_7259WF9M8921bild5

Företaget

Affärsidé

Specialverktyg i Norrköping AB är ett rikstäckande företag som utvecklar och tillverkar skärande specialverktyg och detaljer för verkstadsindustrin i Norden.

Vår höga kompetens tillsammans med hög standard inom maskinparken, samt kvaliteten på tillverkade verktyg gör oss till ett konkurrenskraftigt företag.

Målsättning

Att bibehålla den höga standarden på vår tillverkning så att vi även i fortsättningen kan tillverka och leverera högklassiga produkter till nöjda kunder. Hög kvalitet ger goda kundrelationer, lönsamhet och möjlighet till utveckling av både organisation och individ.

En av flera viktiga förutsättningar är att vår personal får korrekt information och utbildning så att de kan utföra sina arbetsuppgifter. Vi arbetar även på att goda relationer skall råda mellan företaget och de anställda och dess omgivning.

 

Fakta

Företaget grundades 1992 av sex delägare med bred kompetens inom verkstadsyrket.
Sedan april 2004 äger och driver Istvan Kasa hela företaget på egen hand.

År 2005 förvärvades Combi Tools AB och idag är vi 34 anställda.

Vi förfogar över mycket högkvalitativ produktionsutrustning.

Från och med våren 2006 inryms företaget i egna ljusa och fräscha lokaler på Risängen i Norrköping.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på; en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.