IMG_2727IMG_7234IMG_7259WF9M8921bild5

Årets Företagare i Norrköping år 2011 utsedd!

Istvan Kasa har fått utmärkelsen Årets Företagare i Norrköping 2011.

Motiveringen lyder;

Istvan är i ordets rätta bemärkelse en ”self made man”. Redan som 15-åring, innan han slutat grundskolan, började han arbeta som verktygsfräsare. Istvan har sedan gått den långa vägen och ”skolat” sig själv när det gäller kunskapen om att driva ett företag.

Specialverktyg startade han 1992 tillsammans med fem kollegor. Han köpte sedan ut de fem övriga delägarna 2004 och driver i dag hela företaget mycket framgångsrikt och med full kontroll över verksamheten.

Företagets ekonomi är så stabil att han under lågkonjunkturen kunde och vågade investera i nya maskiner som personalen fick lära sig att använda och de var därför redo att möta efterfrågan när konjunkturen vände.

Han är engagerad och mån om personalen, som speglar vårt samhälle på det viset att den är mångkulturell.

Företaget med sina 31 anställda har hela sin verksamhet förlagd till Norrköping och omsätter ca 40 mkr/år.

ws_178

<< Tillbaka till Nyheter


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på; en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.